Кућа Добрих Вести

Login

Сајам београдских вина

Оцените овај чланак
(1 Глас)

belgradevindeБЕОГРАД - У Београду се од 17. до 19. новембра одржава Сајам београдских вина на ком ће бити представљена искључиво вина са ознаком географског порекла Београд.

 

Сајам ће се одржати у суботу, 18. новембра, у 14 часова, у Хотелу Radisson Blu Old Mill, најавила је Туристичка организација Београда.

 

Сајам се организује у циљу стварања бренда „Београдско вино“ и туристичког програма „Београдска винска тура“, који ће позиционирати Београд уз друге европске и светске градове који су по оваквим брендовима постали препознатљиви на туристичкој, гастрономској и енолошкој сцени.

 

У сарадњи са Туристичком организацијом Београда, овим поводом у нашем граду борави група страних новинара из Русије, Аустрије, Италије, Холандије и САД који пишу за најпознатије светске магазине посвећене винима и који ће током боравка у Београду обићи бројне винарије и дегустрирати вина.

 

На догађају ће бити организован и разговор са групом новинара и стручњака који ће овом приликом пренети своје утиске, као и могућности за позиционирање и промовисање Београдског вина као интернационалног бренда.

 

После конференције за медије, од 16 часова, наставиће се Сајам вина у истом простору, на ком учествује око 50 излагача, чланова Удружења произвођача вина са ознаком географског порекла Београд, а обухваћено је пет виногорја: авалско космајско, дубонско, грочанско и смедеревско виногорје.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 новембар 2017 14:34

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија