Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за дизајн декоративне лампе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

KonkursssssБЕОГРАД - Да ли бисте желели да ваш дизајн лампе постане стварност? Да отпутујете у Милано и освојите 2500 евра? Имате прилику да ваш сан постане стварност, уколико конкуришете за Прву артуро алварез награду намењену младим дизајнерима.

 

То је јединствена прилика да покажете свету своју креацију, која је у складу са вредностима и филозофијом бренда "артуро алварез".

 

Након скоро 25 година дизајнирања и производње расветних тела, "артуро алварез" жели овом наградом да истакне своју посвећеност и подршку новим генерацијама креатора. Свака особа старија од 18 и млађа од 30 година, из било ког дела света, може да конкурише за награду.

 

Циљ је дизајнирати декоративну лампу намењену за ентеријер.

 

Победник ће добити новчану награду у износу од 2500 евра, а његов дизајн ће бити израђен и чиниће део новог каталога бренда "артуро алварез". Име креатора биће наведено у публикацијама компаније: каталогу, веб сајту, поштујући интелектуалну својину у сваком тренутку.

 

Осим тога, уколико ваша лампа буде одабрана, имаћете прилику да отпутујете у Милано са Артуром Алварезом како бисте представили нове креације компаније на сајму Euroluce на пролеће 2019. године.

 

У складу са филозофијом компаније,сви процеси везани за декоративне делове лампе морају бити осмишљени тако да буду израђени ручно. Уз то, посебна пажња биће посвећена креацијама које укључују употребу еколошких материјала за израду лампе.

 

Рок за подношење пријаве је 23. март 2018. године. Финалисти ће бити објављени на сајту артуро алварез и друштвеним мрежама 17. априла, а победник 24. априла 2018. године.

 

Више информација можете пронаћи кликом на овај линк, где се такође можете пријавити на конкурс.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено уторак, 26 децембар 2017 14:24

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија