Кућа Добрих Вести

Login

Додела годишњих Арт признања у Матици исељеника

Оцените овај чланак
(2 гласова)

HREANPICAEБЕОГРАД – Прослава Арт Нове године на којој ће бити додељене Арт награде биће организована у петак, 26. јануара од 20 часова, код Миће у Матици исељеника и Срба у региону (Нушићева 4, први спрат).

 

Како најављују из Матице, овај пут ће заиста бити посебно и јединствено. У три простора и три амбијента, уз живу музику за свачију душу и специјалне госте, доделићемо наша традиционална Годишња Арте признања у 20 категорија и показати како свако од нас пева омиљене песме соло и у дуету, на Караоке такмичењу за Златни микрофон.

 

Биће организована и богата лутрија са сјајним наградама, а хране и пића биће без лимита...

 

Котизација за учешће са но лимит конзумацијом и бројем за лутрију износи 1000 динара.

 

Пријаве трају до 22.јануара  због жеље да буде конфорно свима и да они који се пријаве у том року обезбеде себи и пријатељима сигурно место на забави.

 

Уплатите средства на име Миодраг Јакшић у пошти Пост нетом, а персонализовани ваучер ће вам бити послат на кућну адресу или га можете преузети при доласку на забавни догађај.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 16 јануар 2018 20:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија