A+ A A-

У Дечјем културном центру хуманитарна продаја ускршњих јаја

Оцените овај чланак
(1 Глас)

stajaБЕОГРАД - Поводом ускршњег празника, Дечји културни центар Београда и Издавачка кућа „Лагуна” организују и ове године хуманитарну продају керамичких ускршњих јаја, овог пута за помоћ Удружењу самохраних родитеља и породица деце са инвалидитетом „Плава шкољка”.

 

Програм поводом прикупљања новца биће одржан у среду, 4. априла, у 19 часова у Малој сали Дечјег културног центра Београда (Таковска 8).

 

Јаја су осликали чланови Ликовног атељеа Дечјег културног центра, а видео-презентацију са информацијама о овој акцији заинтересовани могу да погледају на сајту ДКЦБ-а и тако резервишу своје јаје по цени од 1.500 динара. Уз свако јаје „Лагуна” поклања књугу за децу, а малишани Удружења „Плава шкољка” честитку коју су сами израдили у знак своје захвалности свим хуманим људима који ће се одазвати овој акцији.

 

Прошле године, хуманитарном продајом јаја прикупљена су средства намењена Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака (Нурдор).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 01 април 2018 16:51

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани