Кућа Добрих Вести

Login

Међународни сајам хортикултуре и три пратеће изложбе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

joprtghghghgБЕОГРАД - Међународни сајам хортикултуре – BeoPlantFeir 2018, своје 23. издање имаће у истом термину – од 3. до 7. априла.

 

Истовремено се одржавају још три сродне манифестације – 21. Изложба лековитог биља и препарата од меда „Дарови природе“, 6. Изложба баштенских и парковских машина и пратеће опреме „МотоПлантЕкспо“ и 2. Изложба органских производа „Органик Фест“.

 

„Башта у срцу града” слоган је Сајма хортикултуре који сваког пролећа привлачи велико интересовање посетилаца, а богата понуда идејних решења за уређење вртова, дворишта или балкона, као и најразноврснијих производа и услуга, представља праву атракцију за све љубитеље цвећа и зеленила.

 

Излагачи припадају различитим областима хортикултуре и представиће узгајање цвећа и цветног материјала, производњу садница и семенског материјала, воћарство, виноградарство, пчеларство, гајење лековитог биља, узгој и одржавање зелених површина, механизацију за хортикултуру, заливне системе, пластенике, средства за прехрањивање и заштиту, пејзажну архитектуру…

 

Концепт Сајма хортикултуре заснован је на синтези стручног, едукативног и естетског, а целокупан програм састоји се из четири целине: Флора, Зелени дизајн, Дарови природе и Органик фест и МотоПлантЕкспо.

 

Интерактиван и садржајан стручни пратећи програм подразумева предавања и презентације, демонстрације из разних области хортикултуре уз учешће еминентних домаћих и иностраних предавача и презентера, а одраз је дугогодишње квалитетне сарадње са професионалним и струковним удружењима и организацијама.

 

Уз едукативни сегмет манифестације заступљени су и забавни садржаји, креативне радионице, такмичења и награде за учеснике и посетиоце.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 02 април 2018 14:18

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија