Кућа Добрих Вести

Login

Петнаест година постојања Француског Института у Србији - Ниш

Оцените овај чланак
(1 Глас)

franceinsnstitudddddНИШ - Од своје инаугурације 16. априла 2003. Француски културни центар – сада Француски институт у Србији, је више него икада присутан на пољу културе, франкофоније, науке и универзитетске сарадње Града Ниша.


Како би прославили 15 година француско-српске сарадње, заједно са Градом Нишом и Народном библиотеком „Стеван Сремац“, амбасадор Француске, Фредерик Мондолони и градоначелник Ниша, Дарко Булатовић позивају партнере, професоре, све оне који уче француски језик, као и грађане франкофиле на прославу 16. априла 2018. коју ће приредити у Официрском дому у Нишу.


Од 16:30 учествујте на градском форуму, који се организује у партнерству са Медиа и реформ центром, а затим од 18 часова на коктелу поводом 15 година присуства у Нишу.


Програм | 16. априла у Официрском дому, Ниш:


16,30 часова – Градски форум „Србија и Француска: старо пријатељство за бољу будућност“, организован у партнерству са Медиа и Реформ центром.


18 часова – Прослава: коктел и дегустација вина, отварање изложбе „Мерак“ уметнице Александре Мирић и изложба фотографија под називом „15 година постојања Француског института у Нишу“.


Улаз је слободан за све заинтересоване посетиоце.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 12 април 2018 13:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија