Кућа Добрих Вести

Login

Минималан пораз младих у "баражу"

Оцените овај чланак
(0 гласова)

mlada-reprezentacija-uvodnaНОРИЧ - Млада фудбалска репрезентација Србије поражена је вечерас у Норичу, у првој утакмици ,,баража" за Европско првенство, од домаће Енглеске са 1:0 (0:0). Реванш утакмица игра се 16. октобра у Крушевцу.

Првенство Европе за младе репрезентације до 21 године играће се наредне године у Израелу.

На стадиону "Кероу роуду" у Норичу судио је Дениз Ајтекин из Немачке.

Стрелац јединог кола био је Доусон у 66. минуту из пенала.

Енглеске: Батленд - Смит, Роуз, Родвел (Лов), Каулкер - Досон, Заха, Хендерсон, Сордел - Инс, Стерлинг.

Србија: Алексић - Гудељ, Медојевић, Пантић, Младеновић - Миливојевић, Марковић (Чаушић), Малбашић (Јојић), Милуновић, Лазовић (Којић), - Деспотовић.

Млади ,,бели орлови" јуначки су се изборили са одличним младићима из Енглеске. Иако су домаћини на почетку меча имали велику иницијативу, до победничког гола дошли су из сумњиво досуђеног пенала.

Изабраниоци селектора Александра Јанковића, после минималног пораза на гостујућем терену, имају "активан" резултат пред реванш за четири дана у Крушевцу.

Извор: Кућа добрих вести


Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија