Кућа Добрих Вести

Login

Нови круг конкурса за најбоље омладинске идеје

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lokomortivdfdfdfdfУдружење "ХММ..." из Новог Сада, у оквиру програма "Локомотива - локална омладинска иницијатива", отворило је други круг конкурса за реализацију омладинских идеја у заједници.

 

Програм је намењен неформалним групама младих узраста од 18 до 30 година, са територије града Новог Сада (Нови Сад, Петроварадин, Сремска Каменица, Футог, Ветерник, Каћ, Руменка, Ковиљ, Кисач, Буковац, Будисава, Бегеч, Ченеј, Степановићево, Лединци и Стари Лединци).

 

"Локомотива" има за циљ оспособљавање младих да се активније укључе у друштвени живот кроз обезбеђивање подршке младима да развију и реализује своје идеје и иницијативе које су усмерене на позитивне промене у заједници или животу младих.

 

Неформалне групе могу да предложе идеје из области образовања (радионице, обуке, семинари, јавне расправе, трибине...), здравља (едукације, разне дневне акције на тему здравља посебно о питањима правилне исхране, физичке активности, заштите менталног здравља...), културе и слободног времена (изложбе, трибине, вечери друштвених игара, креативне радионице, концерти, садржаји за квалитетно провођење слободног времена...), информисања (активности којима желите да информишете младе о вама важним стварима, квалитетни и забавни садржаји за младе...), екологије (акције ћишћења, подизања еколошке свести...), безбедности (безбедност на интернету, у школама, породици, на факултетима и спортским објектима...) или других области за које сматрају да могу бити значајне.

 

Неформалним групама чије идеје буду одабране "Локомотива" ће пружити подршку у виду обуке на којој ће добити знања потребна за планирање и успешно спровођење акције и обезбедити материјал неопходан да би се идеја реализовала. Младима ће бити обезбеђена и континуирана менторска подршка волонтера и волонтерки Менторског клуба "Локомотиве".

 

Текст конкурса и пријавни формулар могу се пронаћи на сајту www.hmmns.org као и на Фејсбук страници Локомотива младих Новог Сада.

 

Попуњене пријаве потребно је послати на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Други круг конкурса је отворен од 14. октобра.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено уторак, 02 октобар 2018 11:04

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија