Кућа Добрих Вести

Login

Од данас класични концерти за децу у Београдској филхармонији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

decakarlnevalffffffЦиклуси дечјих концерата намењени деци предшколског узраста (од 4 до 7 година) одржавају се од 10–19. октобра 2018. године, радним данима, у сали Београдске филхармоније, са почетком у 10 и 12 часова.

 

Откријте лепоту и шароликост животињског царства кроз музику, са нашим колегиницама Славицом и Тамаром, и уз два клавира који се придружују оркестру оживлјавајући духовиту музичку свиту Сен-Санса, Карневал животиња. Од петлова до корњача, диносауруса и кенгура, придружите се Београдској филхармонији у овом популарном и омилјеном животињском сафарију.

 

Цена улазница је 300 динара.

 

За појединачне посете улазнице се купују на билетарници Београдске филхармоније 15 минута пре почетка концерта за тај концерт.

За организоване посете школараца можете да нас контактирате на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или 0112623184.

 

Извор: Кућа добрих вести/Београдска филхармонија

 


Последњи пут измењено среда, 10 октобар 2018 14:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија