Кућа Добрих Вести

Login

Савладајте вештине тражења посла

Оцените овај чланак
(0 гласова)

jobprereЗавршавате студије, а још увек нисте сигурни да ли је ваш CV примамљив послодавцима и како заправо теку ствари на самом интервјуу за посао? Како би помогли младима да што брже дођу до запослења, чланови студентске организације Математичког факултета ─ Омикрон трећу годину заредом организују дводневни пројекат под називом „JonPrep”, 30. и 31. марта у просторијама Научно-тенолошког парка у Београду.

 

Пројекат је бесплатан и намењен је студентима завршних година и мастер студија факултета информатичких и математичких смерова. Пријаве су отворене на сајту Омикрона, а затварају се 26. марта у поноћ.

 

JobPrep представља низ радионица и предавања на тему запошљавања у ИТ индустрији. У оквиру пројекта, студенти ће имати прилику да науче вештине потребне за успешно проналажење жељеног посла. Радионице ће држати ХР менаџери компанија и стручни испитивачи, од којих ће студенти непосредно сазнати шта то компаније траже у будућим запосленима.

 

Првог дана пројекта се одржавају два предавања, где ће сви учесници чути како да саставе CV и мотивационо писмо који ће их издвојити из мора кандидата при аплицирању за посао. После тога, одржаће се и панел дискусија на тему „Freelance Survival Guide”, где ћемо са фриленсерима дискутовати о овом све популарнијем тренду. Улаз за предавања и панел је отворен за све заинтересоване.

Другог дана пројекта изабрани полазници ће учествовати у све популарнијем „Speed Dating“ формату разговора за посао, где ће им ХР менаџери дати повратну информацију и њихов утисак о симулацији разговора.

 

Све информације о пројекту, као и пријаву за учешће, можете пронаћи на званичној интернет презентацији пројекта JobPrep19, као и на званичним Фејсбук и Инстаграм страницама Омикрона.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 21 март 2019 14:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија