Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Млади мењају све(т)“ 26. фебруара у Куршумлији

Оцените овај чланак
(3 гласова)

kursmlijamladidiididКУРШУМЛИЈА - Марко Вучетић, млади активиста из Куршумлије у сарадњи са младима из ове вароши и уз подршку локалне самоуправе, организује конференцију „Млади мењају све(т)“ 26.фебруара, с циљем да се мотивишу млади Куршумлије за активно учешће у науци и активизму.

 

„Конференцију смо основали са жељом да се и у нашој Куршумлији организује један овакав скуп. Знате, Куршумлија је мало место, али ми рођени Куршумличани је волимо и желимо да је мењамо““, казао је Вучетић, додавши да управо овакве организације подстичу младе људе да напредују и да се баве науком, спортом, културом и да у тим областима буду успешни.

 

У склопу конференције биће представљен и филм „Млади Куршумлије“. Идеја пуштања овог филма, који су радили сами млади људи јесте промоција најбољих младих ученика општине Куршумлија.

 

Учесници и модератор говоре на тему: „Млади таленти, како напредовати и мотивисати младе људе?”

Међу говорницима се очекују и: Алекса Лукић студент Факултета Организационих наука и председник студентске организације Естием ЛГ Београд, Тамара Петровић, студенткиња мастер студија Економског факултета и најбољи дипломирани студент генерације, Јован Милић, млади активиста и научник из Ниша, као и локални таленти из средњих школа.

 

Панел дискусију ће водити Милена Крпић, млада и талентована ученица Гимназије из Куршумлије.

 

Организатори наглашавају да је улаз бесплатан, те позивају све младе људе, који се нађу у Куршумлији или који живе у Куршумлији да дођу и подрже догађај.

 

„Ово је први догађај и потребна нам је подршка. Сматрамо да и Куршумлија заслужује један овакав догађај где ће се промовисати пре свега, локални млади таленти, али и где ће долазити таленти са стране“, закључује Марко Вучетић.

 

Конференција „Млади мењају све(т)“ одржава се у среду, 26. фебруара, с почетком од 12 сати у сали општине Куршумлија.

 

Извор: Југмедиа/Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено среда, 12 фебруар 2020 13:17

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија