Кућа Добрих Вести

Login

Online AIBG Belgrade - такмичење на пољу вештачке интелигенције

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aibgТрећи AIBG Belgrade се услед тренутне епидемиолошке ситуације одржава онлајн 11. и 12. децембра.

 

Удружење студената технике Европе - Београд, познато као БЕСТ Београд, по трећи пут са поносом организује Artificial Intellegence BattleGround - AIBG Belgrade - програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.

 

Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета широм Србије, који су такмичарског духа и желе да покажу своје знање из програмирања и вештачке интелигенције.

 

Тимови ће имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (бот-а), који ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатој видео игри. Победнички тим очекује награда у износу од 100.000 РСД.

 

Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација, која броји 93 локалне групе у 34 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група БЕСТ Београд омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе, а њене чланове чине студенти са техничко-технолошких и природно-математичких факултета, као и Фармацеутског факултета Универзитета у Београду.

 

Не пропусти прилику да освојиш вредне награде, зато нам се придружи 11. и 12. децембра.

 

Окупи тим и пријави се до 3. децембра на aibg.best.rs

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 29 новембар 2020 13:39

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија