A+ A A-

ПОДРЖИТЕ ЗНАЊЕ: Никола се такмичи из природних наука и математике

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nikoladugandzija3434343Никола Дуганџија, ученик је 3. разреда Математичке гимназије и члан Регионалног центра за таленте Београд 2.

 

Школске 2018/19, заврши је ОШ „Никола Тесла“ у Винчи као ђак генерације. Још током основне школе учествовао је на многобројним такмичењима, показујући изузетан афинитет према природним наукама.

 

Тренутно учествује на престижном међународном такмичењу WISPO 2021, где је једини представник Републике Србије из области Природних наука и математике. У овом моменту се налази међу 120 најбољих светских младих истраживача, и међу чак 25 најбољих у својој области.

 

Пролазак у наредни круг такмичења и коначан пласман зависи и од гласова публике. Наиме, на званичном Јутјуб каналу организатора такмичења обајављени су видео снимци који представљају радове свих учесника.

 

Број лајкова и прегледа директно утиче на крајњи исход, па можете да га подржите, тако што ћете одгледати и лајковати његов видео на ОВОМ линку.

 

Такође, значило би и ако бисте, уколико у могућности, видео поделили са одређеним бројем људи (члановима породице, пријатељима, познаницима, сарадницима ...).

 

Рок за гласање је уторак (14.12.2021. до 12:00 - у подне), те, уколико имате жељу, погледајте и лајкујте видео, у што скоријем временском периоду.

 

Никола се унапред захваљује на издвојеном времену и доброј вољи, као и подржавању развоја науке.

 

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 13 децембар 2021 11:40

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани