Кућа Добрих Вести

Login

AMERICAN COUNCILS SERBIA: Нови бесплатни програм размене за професионалце од 25 до 35 година старости

Оцените овај чланак
(3 гласова)

dkdjfkjdkfjdkjfkjfdjkfkd3434343434Амерички савет за међународно образовање (American Councils Serbia) објавио је да се конкурс за пријављивање за Professional Fellows Program - најновији програм размене Владе САД за држављане Републике Србије, затвара 31. јануара.

 

Professional Fellows Program (PFP) подразумева шестоседмични боравак професионалног усавршавања и размене у САД. Као што је случај и са осталим програмима размене Владе САД, и PFP је у потпуности бесплатан.

 

Циљна група програма су држављани Републике Србије који живе у Републици Србији, који имају између 25 и 35 година, те који су запослени у државној управи, организацијама цивилног друштва или друштвено ангажованом приватном сектору на пословима унапређивања заједнице.

 

Пријава је онлајн (потребно је отворити налог).

 

Питања у вези са овим програмом можете упутити на овај мејл или назвати број телефона у потпису мејла радним данима од 10 до 17 часова.

 

Мејл адреса је: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 

 

 


Последњи пут измењено уторак, 24 јануар 2023 10:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија