Кућа Добрих Вести

Login

JOB FAIR 2023: Твоја каријера почиње овде

Оцените овај чланак
(2 гласова)

medijskaaaaaaУдружење студената технике Европе БЕСТ – БЕСТ Ниш организује 15. по реду јубиларни Сајам послова и стручних пракси под називом „Job Fair - Твоја каријера почиње овде!“.

 

Након две године онлине и хибридне варијанте, Сајам послова истручних пракси ,,Job Fair“ овог пута биће одржан уживо 6. и 7. марта 2023. године у згради Електронског факултета у Нишу.

 

Студентима, дипломцима и постдипломцима представљамо могућност запослења и развоја професионалних каријера као и лакше ступање у контакт са послодавцима компанија из различитих области пословања.

 

Студенти који траже посао или стручну праксу биће у могућности да се сусретну са представницима компанија, остваре директан контакт и сазнају више о пословима и стручним праксама које су у понуди.

 

Циљ пројекта „Job Fair-a“, који организују студенти волонтери јесте смањење незапосленостимладих и могућност стицања искуства и неформалног образовања у току студирања, као изапошљавање и напредовање у струци како би изградили успешну каријеру.

 

Студенти и млади људи имаће прилику да бесплатно прате различите трибине, презентације компанија иинтерактивне радионице, као и да у њима учествују. Ово ће им омогућити да унапреде вештине којесу цењене у савременом пословању и учинити их конкурентнијим на тржишту рада.

 

Посетиоци могу начинити и прве кораке ка светлијој будућности тиме што ће оставити своју биографију електронској CV бази, која ће бити дистрибуирана свим компанијама-учесницама сајма токомнаредних годину дана, чиме директно себи увећавају шансу за успешно добијање праксе илирадногместа.

 

Више информација о сајму као и све новости о компанијама учесницама и покровитељима сајма можете пронаћи на адреси OВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих  вести


Последњи пут измењено петак, 27 јануар 2023 10:55

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија