Кућа Добрих Вести

Login

Почиње дводневни Сајам запошљавања

Оцените овај чланак
(2 гласова)

topjobБЕОГРАД - Сајам запошљавања "Топ џоб 2013" (Top Job http://topjob.rs) одржаће се данас и сутра (18. и 19. марта) у хали "Бел експо центар" (Bel Expo) на Новом Београду.

Осим што ће на сајму моћи да се директно сусретну послодавци са људима који траже посао, кандидати ће имати и могућност да се упишу у електронску базу података која ће бити доступна послодавцима.
За посетиоце ће бити одржана и разна корисна предавања, као што су "Да ли заиста знамо шта знамо?", које ће одржати доцент Јелена Ðорђевић Бољановић са Универзитета Сингидунум.

Од Мини-макси Делез-а до инклузије

Директор за "мини макси" формат у Делезу (Delhaize) Милан Мартиновић говориће о могућности запослења у тој сада белгијској компанији.

Директор и суоснивач Menadžment Performans Akademije Драган Савић одржаће предавање на тему "Не преживе најјачи, преживе најприлагодљивији", док ће стручни сарадник Асоцијације за промовисање инклузије Србије Душка Стојисављевић говорити о радном ангажовању и могућностима запошљавања особа са интелектуалним тешкоћама.
Посетиоци ће моћи да сазнају и како да пронађу посао посредством друштвених мрежа, а у то ће их упутити агенција "Homepage, а интернет консулатант Милоје Секулић говориће о теми "Како да се кроз друштвене мреже брендирате као пожељан запослени?”. О целој сајамској манифестацији можете више сазнати на сајту: http://topjob.rs/wp-content/uploads/2012/10/TopJob-2013-brosura.pdf

Извор:Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 18 март 2013 09:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија