Кућа Добрих Вести

Login

Школа демократије за младе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

skolaaaaaБЕОГРАД - Центар модерних вештина расписао је конкурс за петнаесту генерацију полазника школе „Политичка комуникација и социјалдемократија“, а рок за пријаву је 4. септембар.

Школа је намењена младим активистима и активисткињама подмладака лево оријентисаних политичких странака, студентских и невладиних организација, новинарима, као и свима осталима који желе да се ангажују на демократском развоју нашег друштва.

Школа се одржава у просторијама Центра модерних вештина у Београду, под покровитељством Фондације Фридрих Еберт и бесплатна је за све полазнике.

Школа "Политичка комуникација и социјалдемократија" је двосеместрални годишњи курс који се састоји од више изборних једносеместралних модула.

Први семестар траје од средине септембра до средине децембра 2013. године, а други од почетка марта до краја маја 2014. Године.Сваки модул се састоји од 12 предавања у току семестра. Током семестра организују се и три јавна часа пленарно за све полазнике.

У првом семестру ове године полазници могу слушати један од три понуђена модула: Јавни наступ, Политичка комуникација и Савремена социјалдемократија. Након што у првом семестру одслушају модул који их интересује и на који су примљени, у другом могу изабрати неки од преосталих.

Трошкови смештаја и превоза нису покривени.

Ко може да се пријави и како?

Пријава се обавља слањем попуњеног пријавног формулара (који се преузима овде) на адресу електронске поште

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  најкасније до 4. септембра. Сви пријављени кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на тестирање.

Ђаци који су већ похађали школу не треба да долазе на тестирање већ само да попуне основне податке у пријави (име, број телефона, e-mail), да наведу модул/е који су већ похађали и у којој школској години/семестру, као и да назначе шта их сада интересује.

За додатне информације можете се обратити Центру за модерне вештине.

                                                                                Извор: Кућа добрих вести/Центар за модерне вештине


Последњи пут измењено понедељак, 02 септембар 2013 12:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија