Кућа Добрих Вести

Login

Филип Морис запошљава младе менаџере

Оцените овај чланак
(5 гласова)

mestoooooБЕОГРАД - Компанија „Филип Морис“ објавила је да је до 24. фебруара отворен конкурс за трогодишњи менаџмент тренинг програм у оквиру ког ће запослити шесторо високоoбразованих на менаџерским позицијама.

Компанија први пут покреће такав програм, а конкурс је отворен 5. фебруара.

На конкурс се могу пријавити факултетски образовани с две до три године радног искуства, у области економије и организационих наука, а предност ће имати они са завршеним мастер студијама.
У оквиру програма "Пронађи своје место" кроз обуку ће им бити обезбеђено унапређивање професионалних вештина и стицање специфичних искустава у областима финансија, комерцијале и развоја пословања.

Компанија „Филип Морис“ у Србији окупља професионалце различитих профила. Велики број запослених је након ангажмана у Србији своју каријеру успешно наставио на другим тржиштима.
Још занимљивији је податак да се известан број запослених након школовања и успешне каријере у иностранству вратио у Србију како би радили у „Филип Морису“.
Њихов циљ био је да се након образовања и професионалног усавршавања у иностранству врате у земљу како би на домаћем терену применили интернационално искуство, па је посао у „Филип Морис“ у Србији био право решење.
Више о конкурсу прочитајте ОВДЕ.

                                                                                                      Извор: Кућа добрих вести/Филип Морис


Последњи пут измењено понедељак, 17 фебруар 2014 16:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија