Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатан курс арапског језика за младе Звездарце

Оцените овај чланак
(1 Глас)

канцеларијаБЕОГРАД - Канцеларија за младе општине Звездара

организује нови бесплатан курс арапског језика за младе Звездарце старости од 15 до 30 година.

Конкурс је отворен до 30. марта па сви млади заинтересовани за овај курс имају још неколико дана да се пријаве.

Курс ће трајати два месеца и одржаваће се два пута недељно а присуство на часовима је обавезно. 

Број полазника је ограничен на 40, а пријавни формулар се може наћи на Фејсбук профилу Канцеларије за младе  општине Звездара.  Курс је намењен младима са Звездаре старости од 15 до 30 година.

Пријава се врши само у електронској форми, пријавни формулар се може наћи само на Фејсбук страници Канцеларија за младе ГО Звездара.

Критеријуми за пријем су да кандидат има од 15 до 30 година, да има место пребивалишта на Звездари (уколико остане празних места биће примљени заинтересовани са других општина)

Први час ће бити одржан 1.априла у 12 сати у просторијама Канцеларије за младе

За више информација заинтересовани се могу свим радним данима од 17 до 19 сати обратити на телефон Канцеларије за младе Звездара број 011/6759-533; или на мејл:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 


Последњи пут измењено петак, 28 март 2014 11:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија