Кућа Добрих Вести

Login

Панел o умрежавању студенaта

Оцените овај чланак
(3 гласова)

speedBEOGRAD – Портал Студентски живот у сарадњи са Домом културе Студентски град и Work&Travel агенцијом Student Adventures организују панел и speed dating на тему повезивања за све заинтересоване студенте.


Организатори вас позивају на упознавање и разговор на тему умрежавања у Дому културе Студентски град, данас у Клубу Магистрала са почетком у 18 часова.


Тема првог дружења биће Networking. Networking (умрежавање) подразумева ширење мреже познанстава, активност која вам сигурно може користити током студија и касније током потраге за послом.


Сви заинтересовани имаће прилику да се упознају са концептом Networkinga и могућностима умрежавања. Причаће се о личним искуствима и личним подухватима – са циљем да ову тему представимо у новом светлу.


Догађај ће бити реализован из два дела. Први део ће бити разговор са панелистима на тему умрежавања и личног искуства, док ће други део дружења бити реализован у виду „спеед датинга“, односно пријављени учесници ће имати могућност да са панелистима размене идеје и питају за савете 1-на-1.


Идеја панела је да унапреди лични и професионални развој младих.


Позивамо све заинтересоване да се пријаве за учешће на панелу и „speed dating"  делу.


Више информација на na Facebook Eventu као и на веб сајту.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено петак, 25 март 2016 11:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија