Кућа Добрих Вести

Login

Отпутуј у Бразил, волонтирај, забави се и научи нешто ново!

Оцените овај чланак
(1 Глас)

volonteriМлади од 18 до 29 година, који добро говоре енглески језик, а познају помало шпанског и португалског, могу да се пријаве за шестонедељну праксу у Бразилу.

 

У питању је пројекат под називом Global Citizen који нуди волонтерску праксу за све младе, где ће они имати прилику да упознају град Бауру у Бразилу, где живи више од 300.000 становникa.

Поред тога, имаће прилику да доживе незаворавно искуство, упознају Бразил и њихову културу, обичаје, језик и притом отпутују током лета.

 

Задатак волонтера биће да организује радионице за децу од шест до петнаест година и кроз рад са њима допринесе локалној заједници и окружењу, али исто и добије прилику да ради на себи, унапреди језике и стекне нова искуства.

 

Радно време волонтера би било девет сати, четири дана у недељи, а током слободног времена, мештани би волонтере спроводили кроз град и упознавали са околином. За волонтере је обезбеђен један оброк дневно и смештај током целог трајања праксе.

 

За све детаљније информације можете контактирати организацију AIESEC.

 

Иначе, Global Citizen је програм волонтерских пракси које организује АИЕСЕЦ, највећа светска студентска организација која пружа свим студентима прилику за лични развој. На овај начин студенти добијају прилику да усаврше страни језик, искусе самосталан живот у страној земљи и упознају друге културе.

 

Извор: Кућа Добрих вести


Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија