A+ A A-

Отворен позив за нову генерацију полазника Инклузивне академије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

forum434565656БЕОГРАД - Организација Форум младих са инвалидитетом и банка Сосијете Женерал банка започињу реализацију шестог циклуса програма Инклузивна академија, који има за циљ унапређење положаја особа са инвалидитетом на тржишту рада.


Инклузивна академија је намењена свим особама са инвалидитетом које желе да развију модерне пословне вештине, унапреде своју конкурентност на тржишту рада и створе могућност даљег усавршавања и запошљавања, најавио јее Форум младих са инвалидитетом.


Програм је едукативно-радионичарског карактера, где ће, као волонтери, предавачи на одређене теме бити запослени из Сосијете Женерал банке.


Место одржавања је Београд, предвиђено је да програма почне 10. априла а учешће на Академији је бесплатно.


Садржај програма:


Курс рачунара
Курс енглеског језика


Радионице:


• HR радионице (писање CV-а, припрема за интервју за посао)
• Вештине комуникације
• Асертивна комуникација
• Основе личне ефикасности
• Решавање конфликата
• Управљање каријером
• Вештине презентације
• Управљање пројектима
• Вештина продаје и однос према корисницима
• Финансије за неекономисте
• Маркетинг и оглашавање
• Упознавање са системом Сосијете Женерал банке


Програм рада: Уторком и четвртком ће се одржавати радионице, док ће курсеви рачунара и енглеског језика бити понедељком, средом и петком.


Тим за селекцију, који чине представници Форума младих са инвалидитетом и Социете Генерале Банке, одабраће до десет полазника на основу примљених биографија и обављених интервјуа.


Овај едукативни програм ће трајати три месеца.

edukacijainvlidid

 

Како се пријавити?


Да бисте се пријавили за учешће у програму потребно је послати ЦВ (биографију) и мотивационо писмо.
Рок за подношење пријава је 31. март 2017. године.


Пријаве послате након истека рока неће бити узете у разматрање.


ЦВ и мотивационо писмо се шаљу на е-маил адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


За све додатне информације о програму можете се обратити Форуму младих са инвалидитетом путем телефона 011 32 20 632 (радним данима, од 09.00 до 17.00 часова).


О Инклузивној академији


Програм „Инклузивна академија“ реализују Форум младих са инвалидитетом и Сосијете Женерал банка од 2011. године, а настао је као одговор на потребу за оснаживањем особа са инвалидитетом на тржишту рада, унапређење компетенција и јачање конкурентности.


Инклузивна академија представља први пројекат професионалног усавршавања и доквалификације особа са инвалидитетом у Србији који спроводи компанија у сарадњи са удружењем грађана.


Инклузивна академија је захваљујући добрим резултатима за кратко време препозната, и од стране особа са инвалидитетом, и од стране других компанија, као један од врло значајних програма едукације за особе са инвалидитетом.


Конкретни резултати програма:


– 75 особа са инвалидитетом је унапредило своје знање и вештине захваљујући програму и постало конкурентније на тржишту рада
– 19 особа са инвалидитетом је прошло радну праксу у Сосијете Женерал банци и добило прилику да се кроз практично искуство опроба у сфери рада и стекне искуство у финансијском сектору
– 40 волонтера из банке је ангажовано на програму у својству предавача и ментора стручних пракси за учеснике.
– 3 особе са инвалидитетом, учесника програма, запослено је у Сосијете Женерал банци.
– Укупно 52 учесника програма се запослио након завршетка програма.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 23 март 2017 15:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани