Кућа Добрих Вести

Login

Трећи Summer Networking Event

Оцените овај чланак
(1 Глас)

slsessssБЕОГРАД - Трећи Summer Networking Event који се одржава 29. јуна на шестом спрату Београђанке са почетком у 19 часова.


Организација српских студената у иностранству (ОССИ) у сарадњи са Кровном организацијом младих Србије (КОМС) вас позивају да уживате у пријатној и опуштеној атмосфери и да се повезујете са великим бројем младих и успешних људи.


Идеја овогодипшње летње мреже, коју поносно организујемо већ трећи пут, јесте да споји младе људе и припомогне им у размени идеја и искуства. Поред тога што ће млади људи имати прилике да се боље упознају и стекну нове пријатеље, овогодиђња летња мрежа тежи да споји и различите генерације не би ли ублажила стереотипе које млади и старији граде једни о другима.


Поред представника двеју организација које су организатори, догађају ће присуствовати и бројни чланови јавног и културног живота као и припадници академских кругова.


Било би нам велико задовољство када бисте својим присуством увеличали наш догађај и учинили овај догађај још богатијим и већим.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено среда, 28 јун 2017 18:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија