Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатни часови плеса у септембру за децу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

decaplesБЕОГРАД - Плесни клуб Аурора, традиционално је у сарадњи са Општином Звездара, организатор програма “Бесплатни плесни септембар”.

 

Сва заинтересована деца узраста од 4 до 16 година имају могућност да у току септембра бесплатно похађају часове плеса различитих плесних стилова, објавила је Општина Звездара.

 

Полазници се могу опробати у три плесна стила: латино плесови, схоw данце и хип хоп, а најмлађи полазници – предшколци у модерном и класичном балету.

 

Циљ програма је упознавање што више деце на нашој општини са прелепим светом спортског и модерног плеса.

 

У ери великих плесних шоу програма и огромне популаризације плеса као здравог начина живота, идеалног избора за рекреацију и великих могућности које нуди за даље професионално спортско бављење , Плесни клуб Аурора као дугогодишњи лидер у области плеса и организатор многобројних плесних манифестација и такмичења у Београду, нуди својим полазницима идеалну прилику да у септембру плешу и открију чари ове прелепе дисциплине.

 

Часови ће се одржавати два пута недељно у просторијама Плесног клуба Аурора, Устаничка 189.

 

Резервације и пријаве, као и додатне информације могу се добити путем телефона Плесног клуба Аурора: 069/2881 776.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија