Кућа Добрих Вести

Login

Сајам стипендија у Ректорату

Оцените овај чланак
(1 Глас)

stipendijeeeeeeБЕОГРАД - Универзитет у Београду ће и ове године организовати Сајам стипендија у згради Ректората на Студентском тргу у Београду.

 

Сајам ће, као и прошле године, трајати два дана и одржаће се 27. и 28. септембра 2017.године.


Организацијом ове манифестације имамо жељу да подигнемо ниво информисаности студената о могућностима наставка студија у Србији и иностранству, условима које би требало да испуњавају да би успешно уписали жељене студије, вештинама које су им потребне приликом пријаве, значају проактивног става, правовремене информисаности, целоживотног учења и мобилности. Поред државних институција, фондова и невладиних организација, на сајму учествују и компаније, амбасаде и установе које додељују стипендије студентима за студирање и усавршавање у земљи и иностранству.


Првог дана Сајма, након свечаног отварања, представници Универзитета у Београду представиће могућности за мобилност студената, наставника и истраживача Универзитета у Београду, актуелне мере подршке, награђивања и стипендирања студената, могућности за каријерно информисање и саветовање по питању наставка студија и, на крају, биће организовано предавање о страним језицима, међународно признатим испитима и стипендијама.


Другог дана Сајма, биће организоване информативно-консултативне сесије од 10 до 16 часова у холу и дворишту Ректората, и пратећи програм презентација у Свечаној сали, током ког ће учесници Сајма моћи да представе своје програме и дају савете и смернице заинтересованим посетиоцима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 11 септембар 2017 12:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија