A+ A A-

LINK2job сајам запошљавања

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sajamyaposljavalnajБЕОГРАД - Немате посао? Или тражите бољи?Mожете да одете на LINK2job сајам запошљавања и покренете своју каријеру.

 

За сваког посетиоца омогућени и бесплатни садржаји: МS Office и курсеви енглеског, вредна предавања и разговори са ХР менаџерима, израда професионалних фотографија за ЦВ и још много тога.

 

Догађај се организује у хотелу Метропол, 4. маја у организацији Центра за развој каријере одржава се догађај који не смете да пропустите – јединствени сајам запошљавања.

 

 

 

На сајму вас очекују бројне успешне компаније међу којима су: Sitel, Comtrade, Nelt, EY, NCR и многи други.

 

Остварите контакт са потенцијалним послодавцима и међу богатом понудом послова пронађите прави за себе.

 

Посетиоци овог сајма нису само незапослени, него сви који теже да постигну више у свом професионалном развоју.

 

Како је познавање енглеског језика неопходно за добијање посла, чиме год да се бавите, сваки посетилац LINK2job сајма имаће могућност да изабере потпуно бесплатно курс енглеског језика и унапреди своје вештине комуникације на енглеском.



Ни познавање рада на рачунару није од мањег значаја за обављење било ког посла данас. Послодавци то очекују од вас, а ECDL курсеви су једина интернационално препознатљива гаранција вашег познавања рада на рачунару.



Курсеви које добијате су онлине – преко интернета, што значи да ћете моћи да их похађате када год ви желите, са било ког места, од куће или са посла.



Пријавите се на сајту LINK2job и резервишите курс, а потом на самом сајму 4.5, од 10 до 18 часова потврдите своју резервацију.

 

Пријаву можете реализовати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 01 мај 2018 11:28

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани