Кућа Добрих Вести

Login

ФОНД ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ ВОЈВОДИНЕ: Расписано 11 конкурса

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zitoioioioiЗаинтересовани пољопривредници у Војводини могу да се до краја године или до утрошка средстава јаве на неки од 11 конкурса за доделу кредита које је расписао Покрајински фонд за развој пољопривреде.

 

Реч је конкурсима за доделу кредита за набавку нове пољопривредне механизације, нових система и опреме за наводњавање и бушење бунара, опреме за сточарске фарме, пчелињих ројева, кошница и опреме за пчеларство, те нових заштићених башта као и за финансирање инвестиција у физичка средства пољопривредних газдинстава у преради воћа, грожђа и поврћа.

 

Заинтересовани могу конкурисати и за кредите за набавку нових система противградних мрежа у вишегодишњим засадима воћа и винограда, за изградњу објеката и набавку опреме намењене складиштењу житарица, воћа и поврћа, набавку квалитетне телади и прасади за тов, квалитетних приплодних грла у говедарству, овчарству, козарству и свињарству те подизању вишегодишњих засада воћа и винограда у овој години.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 септембар 2021 12:12

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија