A+ A A-

Maнифестација „Белоцрквански карневал“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tobelacrkvaaaaaaaБЕОГРАД – Манифестација „Белоцрквански карневал“ одржаће се од 18. до 24. јуна.

 

Ову манифестацију свечано ће 18. јуна отворити Дарко Богосављевић, председник општине а у програму ће учествовати белоцркванске мажореткиње, вишеструке шампионке државе, градски хор „Бела музика“ и тенор Никола Давид.

 

Кадети Светоалексејевског корпуса из Русије одржаће концерт у музичком павиљону у градском парку, у уторак 19. јуна, а у среду је концерт Градског хора „Бела мусика“.

 

У четвртак наступају џез музичари „Ивана Пауновић квартет“ и руски виртоуз на гитари Алексеј Слепак.

 

На међународном дечјем карневалу 22.јуна посетиоцима ће се представити многобројне карневалске групе, а биће изабрани мис клинцеза и мистер клинац.

 

У суботу 23. јуна у интернационалној карневалској поворци биће приказано 15 алегоријских кола, а костиме, маске и кореографије представиће карневалске групе из Италије, Словеније, Хрватске, Румуније, Македоније и први пут гости из Црне Горе.

 

Очекује се више од хиљаду учесника а на централној бини наступиће Марина Тадић.

 

У петак и суботу биће одржан и велики рок маратон на карневалској мото-журки на обали градског језера, за коју је пријављено 400 бајкера. За љубитеље другачијег звука биће организован парти „Најт моуд“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани