Кућа Добрих Вести

Login

Брошура „Авантуре духа – Србија“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

brosuratzererererТуристичка организација Србије (ТОС) промовише земљу и брошуром АВАНТУРЕ ДУХА – СРБИЈА, премијерно приказаном на Сајму туризма ИФТ 2019 у Београду.

 

Ова садржајно и визуелно изузетна брошура, нестандардно конципирана, позива на упознавање Србије оригиналним насловима попут „На изворима људског духа“, „Места окупљања“, „Крени у ретро научно-фантастичну авантуру“, „Ухвати се у коло светске баштине“, „Дух улице“, „Како да планираш неочекивано“ и другим.

 

У њој су присутни и споменици из доба праисторије и античког Рима, манастири, музеји и галерије, споменици на листи УНЕСКА, Стрит Арт, Нови Сад као Европска престоница културе 2021., индустријско наслеђе, тврђаве чији обилазак може да буде веома узбудљив и још много тога.

 

Смиљана Новичић, уредница брошуре (ТОС), каже „ Брошура „Авантуре духа“ је настала као израз потребе за новим анимирањем публике и туриста да посете Србију и обиђу споменике културно-историјског наслеђа.

 

Културна баштина Србије, поред свог неизмерног значаја који има за културу, историју и националну свест, представља и значајан сегмент туристичке понуде земље.

 

Обједињена у овој брошури, конципираној у складу са захтевима туриста који желе кратку, јасну и ефектну информацију, српска културна баштина је приказана заиста као АВАНТУРА ДУХА. Зато јој и одговара упућен позив који гласи „Направите авантуру од сваке Ваше посете Србији“.

 

Извор: Serbia Travel News/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 21 март 2019 14:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија