Кућа Добрих Вести

Login

Сајам омладинског туризма почетком јула у Новом Саду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

opensfairrrr4454545У години када је Нови Сад Омладинска престоница Европе, 8. по реду сајам омладинског туризма OPENS YOUTH FAIR ће се одржати 02. и 03. јула 2019. године, два дана уочи светски познатог музичког фестивала ЕXIТ, када град постаје центар младих из преко 70 земаља света.

 

OPENS YOUTH FAIR пружити могућност да уживају у богатом програму.

 

На Тргу слободе разнолик садржај ће се састојати из два дела: сајамског и музичког. Током овог јединог омладинског сајма туризма на отвореном, на једном месту, представиће се туристичке организације из Србије и региона, туристичке агенције, манифестације и фестивали, организације са програмима за младе. Тако ће учесници имати прилику да се упознају са атракцијама и занимљивостима градова из земље и региона, као и понудом других излагача.

 

Посетиоци ће имати могућност да провежбају своје мождане вијуге у интерактивним радионицама или се упознају са програмима агенција, фестивала и асоцијација, те да своју креативност изразе кроз уметничке радионице и занимљиве игре или да увежбају плесне кораке уз бројне плесне клубове. Након обиласка сајамског дела забава се наставља у Opens зони.

 

У Католичкој порти ће Ноћни базар приказати понуду бројних, креативних дизајнера и уметника.

 

Обе вечери су резервисане за незаборавне журке уз свирку домаћих и регионалних музичких звезда.

 

Новина ове године је да ће први пут OPENS YOUTH FAIR имати ПРИЈАТЕЉА САЈМА. Туристичка организација Немачке, као пријатељ сајма, ће овом приликом кроз интеракцију и VR наочаре посетиоцима сајма приближити шта све ова земља нуди. Омогући ће посетиоцима да учествују у квизу знања и освоје поклоне. Занимљиву понуду ће представити и Нижњи Новгород, град побратим Новог Сада.

 

Поред титуле Омладинска престоница Европе, коју град носи ове године, Нови Сад се може похвалити још једном престижном титулом - Европске престонице културе за 2021. годину и у част ове титуле Фондација „Нови Сад 2021“ ће отворити врата своје нове канцеларије на Тргу слободе где ће посетиоце чекати занимљив програм.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 08 јун 2019 15:45

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија