A+ A A-

Крузер, дизајниран да на незабораван начин упознате Далеки исток

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fakjkjkНови крузер за циљ има да упозна људе из Европе са лепотама реке Меконг и земљи кроз које она протиче. Из тог разлога, овај брод, дужине 56м и са четири палубе, дизајнирали смо у модерном стилу са примесама геометрије Далеког истока.

 

Одабране текстуре, материјали и геометрија карактеристични су за то подручје. Цео унутрашњи простор осмишљен је да буде рам за природу кроз коју се плови - да допуњује, уместо да одвлачи пажњу од природних лепота крајолика.

 

Улазни хол са рецепцијом простире се на два нивоа,осмишљен да пожели добродошлицу гостима, украшен зеленилом и занимљивим, симетрично постављеним степеништем.

 

Горња, отворена палуба, нуди различите садржаје гостима: базен, бар, лаунџ простор, столове за дружење и простор за сунчање.

 

Све кабине за госте осмишљене су у истом стилу - са пуно тамног дрвета, ратана, зидовима са беж текстуром, плавом и црвеном бојом. Посебна пажња је посвећена функционалности соба, те су предвиђена места за одлагање кофера, пуњење електричних уређања и др.

                                                         gfgfgfgfggfg

 

У прамчаном делу брода налазе се кафе и ресторан. Гости крузера могу да бирају да ли ће седети сами или се дружити са осталима, а постоји могућност и да се ужива у специјалном менију шефа кухиње. Оба простора предвиђена су да се лако прилагоде различитим наменама као и вечерњим програмима обезбеђеним од стране посаде брода.

 

На крменом делу доње палубе, предвиђен је и центар за масажу и теретана.

Пројекат ентеријера урађен је у сарадњи са бродоградилиштем Вахали, познатог произвођача речних крузера.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 04 август 2019 14:04

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани