Кућа Добрих Вести

Login

Koнкурс за предузетничке идеје у туризму

Оцените овај чланак
(1 Глас)

predzeticketurizamdfdfdfdУдружење "Србија за младе" реализује пројекат под називом "Академија омладинског туризма" осмишљен као предузетнички догађај кроз који ће појединаци и тимови добити прилику да развијају своје предузетничке идеје уз помоћ неких од најистакнутијих стручњака на пољу туризма и креативних индустрија у Србији.

 

“Циљ је охрабрити младе да своје идеје спроведу у дело уз помоћ менторске и логистичке подршке предузетника коју су већ прошли сличан пут и успели у својим идејама, као и упутити их на потенцијалне финансијске фондове који тај пут могу олакшати. Пројекат се реализује уз подршку Министарства омладине и спорта РС”, поручују из овог удружења.

 

Полазници Академије омладинског туризма чије идеје буду прихваћене добијају:

 

   прилику да презентују своје идеје пред стручним тимом и прилику да те идеје буду одабране за једногодишње менторство и развијање до конкретне фирме

   прилику да слушају успешне предузетничке приче у туризму и да се додатно мотивишу и инспиришу

   прилику да се упознају са потенцијалним изворима финансирања

   снажну маркетинг и логистичку подршку организације Србија за младе својој идеји

   бесплатан боравак на Гочу током трајања Академије (што укључује смештај, храну, као и превоз из Београда, планинарску туру)

 

Ко може да учествује?

 

Конкурс је намењен младима из Србије 18-35 година старости, појединцима и тимовима (максимум 3 особе у тиму).

 

Како учествовати?

 

Да бисте постали део Академије омладинског туризма потребно је да до 3. новембра 2019. пошаљете вашу предузетничку идеју у њорд фајлу, која ће проћи кроз селекцију од стране стручног тима.

Ваша идеја треба језгровито да садржи опис идеје: сиже (максимално једна А4 страна), опис циљне групе, потенцијалне партнере, маркетинг план, пожељно и анализу предности и шанси као и потенцијалних недостатака и претњи. Целокупна идеја не треба да садржи више од четири А4 стране.

 

Вашу идеју пошаљете на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

У наслову мејла потребно је назначити АКАДЕМИЈА ОМЛАДИНСКОГ ТУРИЗМА - ПРИЈАВА НА КОНКУРС. Уз пријаву потребно је да пошаљете и ваше име и презиме, адресу, датум рођења и контакт телефон.

 

Идеје које буду прошле селекцију биће објављене најкасније 5. новембра 2019. на сајту огранизације.

 

Како би се обезбедила већа видљивост пројекта и конкурса биће организовани инфо дани у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Књажевцу, Новом Пазару, Рашкој, Сјеници, Иригу, Бајиној Башти. Додатне информације на сајту www.srbijazamlade.rs или мејлу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести/Туристички свет

 


Последњи пут измењено среда, 23 октобар 2019 11:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија