Кућа Добрих Вести

Login

Уместо од куће, радите годину дана са прелепог карипског острва

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ostrvoizsnovadfdfdfdfdfЉуди који раде од куће током пандемије коронавируса имају могућност да се преселе на Карибе на предлог владе Барбадоса.

 

Премијерка Миа Мотли разматра да покрене пројекат који би људима из иностранства омогућио да живе на острву до годину док раде на даљину.

 

Мотли је предложила овакво решење за спас туризма и економије с обзиром на то да су краткорочна путовања постала тежа и проблематичнија у току пандемије.

 

Туризам чини 40 % БДП-а Барбадоса, а 30% његове радне снаге запослено је у управо у сектору туризма, који је фатално погођен пандемијом коронавируса због приземљења авиона светских авио-компанија и зауставила крузере.

 

Премијерка Барбадоса је предложила ову могуц́ност једногодишњег боравка, јер се приближава датум када ће прелепо карипско острво поново отворити своје границе за међународне посетиоце (12. јул).

 

“Не морате да радите у Европи, или у САД или Латинској Америци, ако можете да дођете овде и радите неколико месеци у цугу, одете и вратите се”, поручила је Мотли у саопштењу.

 

Оно што је сигурно је да ће на овај позив Барбадоса моћи да одговоре само људи са дубљим џепом.

 

Сви посетиоци који стигну на острво мораће да покажу негативан резултат теста на ЦОВИД-19 и морају да носе маску на лицу на аеродрому.

 

Извор: Бизлајф

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија