Кућа Добрих Вести

Login

Пријавите се за бесплатну онлајн радионицу „Улога Инстаграма у туризму“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ulogainstagramadfdfdfdfICT Hub, у сарадњу са партнерима JS Guruom из Босне и Херцеговине и Digitalizuj.Me из Црне Горе, организује бесплатну онлајн радионицу „Улога Инстаграма у туризму“, која ће се одржати у четвртак, 4. фебруара, у 18 часова.

 

Пријава за радионицу је доступна на адреси ОВДЕ.

 

Радионица се реализује у оквиру УСАИД пројекта „D-Tour: Унапређење дигиталних вештина за туристичке објекте у Србији, Босни и Херцеговини и у Црној Гори“.

 

На радионици посвећеној Инстаграму у туризму ћете сазнати и научити како се подешава Instagram business page, које све врсте објава можемо користити у циљу промоције свог бизниса, како се користи опција хештег и на који начин се креирају спонзорисане објаве на Инстаграму. Предавање ће вам додатно пружити и конкретна знања и вештине из области наступа и рекламирања на Фејсбук Ads платформи (FB Business Manager) која се користи и за оглашавање на Инстаграму.

 

Предавачица на радионици је Марина Угринић, менаџерка друштвених медија у ICT Hub. Угринићева поседује богато искуство у области комуникација, односа са јавношћу, дигиталног маркетинга и управљања пројектима у разним секторима. Завршила је Факултет политичких наука, новинарско-комуниколошки смер, а као један од својих најистакнутијих квалитета у раду истиче вешту трансформацију комуникацијске инфраструктуре.

 

Сви представници малих и средњих предузећа из области туризма у Србији, Босни и Херцеговини и Црној Гори могу се пријавити за онлајн радионицу гђе ће имати прилику да унапреде своје вештине и пословање путем интерактивног предавања, размјене искустава, индивидуалних вежби, консултације са предавачем на лицу места и материјала за будући рад.

 

Дигитализација у туризму је увек била и изазов и потреба, али је актуелна ситуација показала како је употреба дигиталних алата у пословању малих туристичких понуђача постала и неопходност која често може да направи разлику између опстанка и гашења пословања.

 

Догађај се реализује у оквиру УСАИД-овог пројекта „Д-Тоур: Унапређење дигиталних вештина за туристичке објекте у Србији, Босни и Херцеговини и у Црној Гори“ у сарадњи са ИЦТ Хуб-ом и партнерима ЈС Гуруом из Босне и Херцеговине и Дигитализуј.Ме из Црне Горе. У оквиру пројекта претходно је организовано осам радионица – Booking.com за почетнике“, „Booking.com – напредна радионица“,„TripAdvisor – све што треба да знате”, „Како да послујете на Airbnb платформи “, „E-mail маркетинг у служби туризма“ , „Све што треба да знате о креирању вашег веб сајта”, „Google алати у туризму“ и „Онлајн маркетинг – Facebook“.

 

Извор: Bankar.me

 


Последњи пут измењено среда, 03 фебруар 2021 12:44

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија