Кућа Добрих Вести

Login

НАГРАДА ЗА МЛАДЕ: Учешће на Глобалном туристичком самиту

Оцените овај чланак
(3 гласова)

globalnosamit34343434Министарка трговине туризма и телекомуникација Татјана Матић позвала је младе људе у Републици Србији, узраста од 12 до 18 година, да се пријаве за учешће на Првом Глобалном омладинском туристичком самиту (GYTS).

 

GYTS се одржава у периоду од 27. јуна – 3. јула 2022. године у граду Соренто у Италији, као платформа коју је развила UNWTO у сарадњи са Владом Републике Италије. Циљ самита је да се пружи прилика младима из целог света да представе своје идеје и предлоге за будућност одрживог туризма у оквиру Агенде за одрживи развој 2030.

 

„Република Србија, као чланица Светске туристичке организације Уједињених нација (UNWTO), активно учествује у иницијативама које ова организација спроводи ради унапређења светског туризма. Част нам је што можемо да допринесемо једној оваквој иницијативи и сигурна сам да имамо много младих људи са фантастичним идејама којима ће нас представити у најбољем светлу на предстојећем самиту“, поручила је министарка Матић.

 

Министарство трговине, туризма и телекомуникација као награду изабраном делегату и његовом пратиоцу, обезбеђује превоз и трансфере, а трошкове смештаја и боравка у Италији сноси Светска туристичка организација Уједињених нација (UNWTO).

 

Више информација о позиву и начинима пријаве налазе се на ОВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 21 април 2022 15:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија