Кућа Добрих Вести

Login

АВИОНОМ ИЗ СРБИЈЕ: До пет летњих дестинација за мање од 100 ЕУР

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Copyright Unsplash profimediaаааааПакет аранжмани за летовање поскупели су ове сезоне у готово свим туристичким агенцијама, авио карте поготово, а због високих цена горива и они који планирају аутомобилом да оду на одмор, мораће да издвоје већу суму у односу на претходне године.

 

Ипак, у појединим авиокомпанијама и даље могу да се пронађу повољни летови до прелепих летњих дестинација.

 

Брзи и вешти путници могу да пронађу повратне авио карте за мање од 100 ЕУР из Београда или Ниша до Нице, Рима, Крфа или чак Санторинија. Неопходна је само флексибилност по питању датума и евентуално одрицање великих путних кофера.

 

Еуронењс је издвојио пет дестинација за које тренутно могу да се пронађу авио карте за мање од 100 eвра. Неопходно је напоменути да се цене карта релативно брзо мењају, стога је могуће да ће поједини летови поскупети.

 

 

Викенд на Санторинију


Симбол Грчке, острво са ког осване на хиљаде примамљивих фотографија на друштвеним мрежама сваког лета, вероватно је на врху листе жеље многим путницима. Авиокомпанија Њизз Аир тренутно нуди повратне авио карте из Београда за 9.408 динара, од 12. до 15. августа.

 

Један продужени викенд вероватно не може да замени уобичајено седмодневно одмарање на пешчаној плажи, али може бити довиљно за обилазак Фире и Оие, односно за посету чувених плажа са црним песком.

 

У цену ове карте укључен је само један бесплатни ручни пртљаг, величине једног ранца, са максималним димензијама од 40 џ 30 џ 20 цм. Могуће је и докупити торбе са максималном тежином од 10, 20 или 32 кг, чије цене такође могу да варирају.

 

Смештај за две особе у овом временском периоду могуће је пронаћи за око 15.000 динара.

 

Четири дана на Крфу

 

Сличан продужени викенд на другом грчком острву може да се организује од 5. до 8. јуна када повратна карта авиокомпаније Рyанаир на релацији Ниш - Крф кошта око 30 ЕУР.

 

У овој авиокомпанији путници који купе карте имају право на ручни пртљак димензија 40 џ 52 џ 20 цм. Цена чекирања кофера до десет килограма креће се између 13 и 24 ЕУР, а кофери тешки између десет и 20 килограма, могу да коштају од 21 до 40 ЕУР. Цене могу да буду веће уколико путник пријави кофер тек на аеродрому, а не током куповине карата.

 

На једном од најлепших јонских острва са азурним морем и врелим пешчаним плажама, смештај може да се пронађе већ од 10.000 динара за две особе на три ноћења.

 

 

Излет у модној престоници Италије

 

Кад неко помисли на Милано обично су прве асоцијације италијанска мода, чувена категрала у центру града, Да Винчијева "Тајна вечера", фубал и аутентична италијанска пица.

 

Све то могуће је искусити у оквиру кратког путовања, а преко Рајенера, тренутно могу да се резервишу повратне карте из Ниша за 72 ЕУР по особи од 12. до 16. јуна. Смештај за две особе, може се пронаћи за 30.000 динара на четири ноћења.

 

 

Одмор на Азурној обали

 

Авио компанија Визер, недавно је увела лет од Београда до Нице, прелепог града на југу Француске, односно на обали Средоземног мора. Повратна карта од 7. до 14. јуна тренутно кошта 11.686 динара по особи, тако да сви они који су одавно сањарили о томе да једно лето проведу у овој прелепој медитеранској дестинацији, могу то да учине, за релативно пристојну цену.

 

Према подацима на познатој платформи за резервисање смештаја у истом овом временском периоду могу да се пронађу апартмани за 35.000 - 40.000 динара за двоје, односно хостели за 20.000 динара.

 

 

Недељу дана у величанстеном Риму

 

Кажу да сви путеви воде у Рим, а од 14. до 21. јула омогућен је и један јефтин пут из Београда, авиокомпанијом Визер за 7.408 динара. Иако такозвани град вечности на сваком кораку нуди нову занимљивост или ситан траг историје, најосновније знаменитости, попут Колосеума, Шпанских степеница, фонтане Треви, могу да се обиђу у недељу дана.

 

Смештај у овом временском периоду може да се пронађе већ и од 40.000 динара за две особе.

 

 

Извор: Euronews.rs

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија