Кућа Добрих Вести

Login

Удовичић примио сестре Молдован

Оцените овај чланак
(0 гласова)

1UdovicicisestreMoldovanБЕОГРАД - Вања Удовичић, прослављени ватерполиста, нови министар омладине и спорта Србије, примио је кајакашице Николину и Оливеру Молдован које су недавно на Шампионату света у Дуизбургу освојиле бронзану медљу.


Удовичић је још једном честитао сестарама Молдован на великом успеху и истакао да су оне прави пример јер постижу резултате у веома тешким условима у којима тренирају.
- Имам задовољство да вас угостим на самом почетку мандата и желим да вам се захвалим на слици коју шаљете о Србији у свет. Ви сте пример како се бори за своју земљу, иако су услови веома тешки. Наш заједнички циљ је да помогнемо да врхунски спортисти имају врхунске услове за тренирање. Морам да нагласим да ће Министарство омладине и спорта учинити све како би Србија била максимално спремна за Олимпијске игре у Рију 2016. – истакао је Удовичић.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 05 септембар 2013 17:33
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија