A+ A A-

Црногорски хотелијери на Сајму туризма у Београду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sajammmmБЕОГРАД  – На Сајму туризма у Београду хотелијери Црне Горе ће понудити аранжмане за ову сезону, а између осталог, биће организоване презентације музичких фестивала Spring break, Southern Soul као и планираних културних и забавних дешавања, уз занимљив забавни програм и наградне игре за посетиоце штанда.

Како је објавила Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњу са Министарством одрживог развоја и туризма, представиће у у хали 1, туристичку понуду Црне Горе, заједно са локалним туристичким организацијама стратешким партнерима и туристичком привредом.
Током трајања сајма, министар одрживог развоја и туризма Бранимир Гвозденовић и директор Националне туристичке организације Саша Радовић имаће бројне састанке са министрима и привредницима из Србије, на којима ће бити разматрани модели будуће сарадње.
Другог дана сајма, у петак 28. фебруара, планирано је потписивање Меморандума о сарадњи у области туризма између Министарства одрживог развоја и туризма Црне Горе и Министарства привреде Републике Србије.
36. Међународни сајам туризма одржаће се на Београдском сајму од 27. фебруара до 2. марта 2014. Године.
Ова највећа туристичка манифестација у југоисточној Европи окупиће преко 1.000 излагача из рекордног броја земаља.
Земља партнер овогодишњег сајма туризма у Београду је Индонезија.

Извор: Кућа добрих вести/montenegro.travel


Последњи пут измењено уторак, 25 фебруар 2014 22:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани