Кућа Добрих Вести

Login

Одређени парови четвртфинала Купа Србије

Оцените овај чланак
(0 гласова)

1zrebНОВИ САД - У дербију четвртфинала купа Србије за куглаше 30. новембра састаће се Паризан – Металац (Горњи Милановац). Остали парови су: Полет АВ (Сомбор) - Црвена звезда, Кристал (Зрењанин) – Раднички (Нови Сад) и Аптин – Београд.


Код куглашица, на завршни турнир четири најбоље екипе су се одмах пласирали прошлогодишњи финалисти Пионир и Апатин, а за два места бориће се такође 30. новембра Рудар (Костолац) - ЕДБ (Београд) и Победник (Београд) - Раднички (Нови Сад).
Куглане и судије биће накнадно одређени.
Жреб је одржан у просторијама Куглашког савеза Војводине у Новом Саду.
Завршни  турнир са четири екипе је 18. и 19. априла 2015. Титуле бране куглаши Београда и куглашице Пионира.
Првенство Србије у спринту за сениорке одиграће се 29. новембра на Бањици у Београду и судиће Снежана Јажић. Сениори ће у спринту играти за титуле такође 29. новембра на куглани у Врбасу и судиће Дарко Миловић.
Први круг Шампионата Србије за пионире и пионирке је 29. и 30. новембра у Крагујевцу. У истом термину у Кљајићеву играће јуниорке, а у Врбасу јуниори. Кадеткиње играће први круг 6. децембра у Врбасу, када ће се и кадети окупити на стазама кугане Бањица у Београду.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 новембар 2014 18:40
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија