Кућа Добрих Вести

Login

Министар Удовичић на штанду Куглашког савеза Србије

Оцените овај чланак
(0 гласова)

 

1sajam2ministarnastandukssБЕОГРАД - Вања Удовичић, министар омладине и спорта Србије у обиласку штандова на Сајму спорта у хали 2 „Београдског сајма“ задржао се у краћем срдачном разговору на штанду Куглашког савеза Србије са директором репрезентације Миланом Јанковићем и генералним секретаром Војком Павловићем, а фотографисао се и са гостима на штанду представницима Општине Бечеј.


Потписао се и на велики банер за знаком КСС и резгледао експонате на изузетно лепо опремљеном штанду најтрофејнијег неолимпјског спорта у Србији чији су такмичари од 2006. до 2014. освојили 21 титулу на Шампионатима света и Светским куповима. У пратњи Удовичића били су помоћник министра Урош Зековић и други сарадници.
Куглана са једном стазом монтирана у хали 2 и даље привлачи огромну пажњу! Огроман број од близу 5.000 посетилаца првог дана (другог дан их је било и више) пробао је да кугла, а помагали су им куглаши светски шампион и вицешампион Игор Ковачић, „бронзана“ са Светског купа Кристина Љубенковић, Борислав Рогић, Матеја Шакић, искусни куглашки радници Јосип Вучковић, Аца Љубенковић, Предраг Ковачић и генерални секретар КСС Војко Павловић. У монтажи куглане Жељку Миличевићу помагао је светски јуниорски вицешампион Милош Симијоновић...
1sajam28- За  ову дивну прмоцију куглања највише је заслужан Милош Миливојевић, заступник Функа за Балкан  који  је изузетно помогао да стаза дође на сајам – каже Војко Павловић.-  Огромну захвалност дугујемо Женском куглашком клубу Победник из Београда чије су чланице Рената Главина, Милица Антић и Кристина Љубенковић дежурале на нашем штанду и на куглани. Мислим да су се труд и напори исплатили, јер није лако да будемо сви на ногама од јутра до мрака, јер много је младих  узело први пут куглу и надамо се да ће се неки од њих ускоро  наћи и на тренинзима неког од  куглашких клубова.
Сајам спорта завршава се у суботу 29. новембра, а представљање Куглашког савеза Србије је око 17,15 часова.
1sajam22На штанду КСС гости су представници спортских организација Општине Бечеј. У делегацији су Ендре Хегедиш председник Спортског савеза Бечеја, Дејан Станојев директор спортског центра, Гордана Џигуркси председник Туристичке организације Бечеја и Мирјана Туцаков сарадник за планирање и маркетинг у ТО Бечеја.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија