Кућа Добрих Вести

Login

Meђународни конгрес студената туризма и хотелијерства

Оцените овај чланак
(2 гласова)

baner1ssssМеђународни конгрес студената туризма и хотелијерства оджаће се у Новом Саду од 27. до 29. новембра у организацији удружења “Фортунс”.


Конгрес се организује у сарадњи са Међународном асоцијацијом студената туризма и хотелијерства (ИАСТХ) и Природно – математичким факултетом из Новог Сада.


Овај догађај је прошле године окупио око 400 студената, а ове године се очекује више од 700 студената из земаља југоисточне Европе. Учесници ће, поред предавања, имати прилику да упознају културно историјске знаменитости Новог Сада.

 


Србија, као домаћин на овом међународном догађају, јача имиџ доброг комшије проевропске оријентације и потврђује га на делу. Организовање пројеката на територији Србије који окупља младе људе, студенте и омогућавају им дружење, забаву и едукацију на једном месту, нуди велику могућност за туристичку презентацију наше земље. Овакве манифестације такође пружају могућност страним студентима да упознају једну нову Србију – модерну, лепу, еколошку и наравно Србију која је отворена ка свету.


С обзиром на то да су за Србију као туристичку дестинацију емитивна тржишта околних земаља веома битна, а да су посетиоци нашег догађаја управо млади људи из тих земаља, добра организација пројекта са којег ће учесници понети незаборавна искуства одличан је вид промоције, јер су управо млади људи најбољи амбасадори и промотери туристичких потенцијала наше земље.


За пријављивање на догађај, као и више информација можете посетити сајт организатора .


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 23 октобар 2015 23:48
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија