Кућа Добрих Вести

Login

Данас почиње Сајам туризма

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tur1616БЕОГРАД - Највећи туристички догађај у Србији и централна туристичка манифестација у региону, 38. Међународни сајам туризма у Београду почеће данас и трајаће до 21. фебруара 2016. године на Београдском сајму.


Под слоганом „Где још нисте били?“ у шест изложбених хала окупиће се најзначајније туристичке организације, агенције, туроператори, хотели, планински центри, бање, језера, градови, регије и земље са свих континената и посетиоцима премијерно понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону, најавио је Београдски сајам. 

 

Како је најављено сајам ће отворити премијер Александар Вучић.


Промоцијом најатрактивнијих туристичких дестинација представиће се више од 1153 излагача из 53 земље света. Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Словенија, зелена земља у срцу Еуропе која очарава својом разноликошћу: 15 словеначких терми, бројна скијалишта, приморски градови и капацитети за конгресни туризам пружају бројне могућности за пословне људе, породице, али и љубитеље активног одмора током свих годишњих доба.


Значај овогодишњег Сајма туризма, поред потврђено успешног комерцијалног аспекта - продаје туристичких аранжмана и најефектније промоције пословног имиџа излагача, огледа се у континуираном унапређењу бизнис сегмента и јачању пословне посете. Попут модерних европских сајмова, и београдски Сајам туризма орјентисан је ка повећању броја конкретних пословних договора остварених током манифестације и посредовању у различитим видовима пословне сарадње међу учесницима на сајму. Први део дана током одвијања сајма планиран је као време за пословну посету и састанке, док ће поподнева испуњавати забавни садржаји и промоције.


Још три сајамске манифестације


Истовремено са Сајмом туризма организују се још три манифестације које туризам чине потпуним: 12. Међународни сајам опреме за хотелијерство и угоститељство HORECA 7. Сајам вина BeoWine и 12. Сајам сувенира.


Четири сајамске манифестације које се одржавају од 18. до 21. фебруара на Београдском сајму биће иделна прилика за сусрете пословних људи у туристичком и хотелском бизнису, као и производњи и дегустацији врхунских вина у овом делу света, али и прилика за посетиоце да искористе ексклузивне сајамске погодности и одаберу дестинацију за путовање и одмор, али и најбоље вино овог поднебља.


Радно време сајма: четвртак, 18. фебруар од 10 до 18 часова, петак 19. и субота 20. фебруар од 10 до 19 часова и недеља, 21. фебруар од 10 до 17 часова.


Цена појединачне улазнице је 300 динара, а за групне посете 200 динара. Цена паркинга је 200 динара на сат.

 

Извор: Кућа добрих вести 


Последњи пут измењено четвртак, 18 фебруар 2016 10:51
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија