A+ A A-

Београд званично члан Светске федерације градова у туризму

Оцените овај чланак
(3 гласова)

TOB11БЕОГРАД - У граду Чонгкингу у Кини одржан је пети самит Светске федерације градова у туризму. Ова организација има скоро две стотине чланова од којих градови чине 117 док је велики број организација, односно инвеститора такође укључен у рад ове у свету све значајније организације која промовише модел "повезаних економија" и олакшава приступ кинеском тржишту од око 200 милиона туриста ове године, саопштено је из ТО Београда.

 

Свечаном пријему Београда присуствовао је директор ТОБ-а Миодраг Поповић који је оценио да је Београд учинио велики корак према великим и прекоморским тржиштима. Ова федерација, нагласио је Поповић, омогућава да Београд, користећи могућности које пружа пуноправно чланство, промовише туристичку понуду али да искористи студије и истраживања кинеског тржишта како би се најбоље представили, имајући у виду извесно отварање директних летова Ер Србије за Пекинг.

 

TOB

 

Поред тога, закључио је Поповић, ова федерација окупља градове спремне на размену идеја и повезивање дестинација, али и отвара врата новим инвестицијама доступним захваљујући новом моделу сарадње коју Светска федерација градова у туризму промовише. Овом приликом Поповић је дао интервју за Chongqing Evening News.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани