Кућа Добрих Вести

Login

Туристички филм о Дунаву награђен у Француској и Португалу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dunavbbbbbБЕОГРАД - На међународним фестивалима туристичког филма „„Art&Tur“ (Португал, Vila Nova de Gaia) и „Cannes Corporate Media & TV Awards 2016“ (Француска, Кан), промотивни филм Туристичке организације Србије (ТОС) „Дунав у Србији – 588 утисака“ награђен је девети и десети пут.


У 2016. години „Дунав у Србији – 588 утисака“ остварио запажене успехе на међународним фестивалима у Берлину, Варшави, Великом Трнову, Иру Фусхи (Малдиви), Лос Анђелесу, Међународном фестивалу туристичког и еколошког филма “Силафест” (два престижна признања), и на Загреб Турфилм Фестивалу, објавила је Туристичка организација Београда.

 



Туристичка организација Србије за овогодишњу главну тему промоције туризма наше земље издвојила је Дунав и водено богатство наше земље. Филм о Дунаву део је ове промотивне кампање ТОС-а и приказује лепоте овог европског коридора на свом току кроз Србију. Снимањем овог филма су кроз камеру "ухваћени" чаробни детаљи реке која спаја 10 земаља и преко 100 милиона људи, приказује разноликост предела и историјских локалитета, као и туристичке адуте једне од највећих и несумњиво најлепших река у Европи и то на њеном 588 километара дугом току кроз Србију.


Путовање Дунавом је као посета музеју европске историје, испуњена "изложбама" природних драгоцености и реткости, дубоким слојевима културног наслеђа, шароликим животним стиловима, живописним културама, догађајима и туристичким садржајима атракцијама. Дунав је сведок времена, он је сталан и стално се мења, Дунав је нит која спаја.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 27 октобар 2016 10:24
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија