Кућа Добрих Вести

Login

Изложба: Фото сафари "Тара"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dfdre34343БЕОГРАД - Jавно предузеће "Национални парк Тара" из Бајине Баште организује изложбу фотографија, чији су аутори чланови Фото савеза Србије.

 

Фотографије су настале на Фото сафарију "Тара 2015", а селектовао их је Милан Марковић, мајстор фотографије из Ваљева. Изложба се отвара у четвртак, 9. Фебруара, у 13 часова у просторијама Туристичке организације Србије у Београду.

 

 Фото сафари "Тара" се одржава од 2012. године, а њен организатор је ЈП "Национални парк Тара". Манифестација има промотивни карактер и уз подршку Туристичке организације Србије, остварила је запажене резултате.

 

Већ три изложбе, одржане су у Будимпешти и Мохачу, а аутори фотографија су мађарски фотографи, објавила је Туристичка организација Србије.

 

 Изложба у Београду представља Фото сафари "Тара 2015". Ову манифестацију су помогли Туристичка организација Србије и Завод за заштиту природе Србије, а први пут организовано, Национални парк Тара су посетили и чланови Фото савеза Србије. У оквиру изложбе, налази се четрдесет фотографија, чији су аутори из Београда, Лесковца, Пожеге, Косјерића и Ваљева.

 

 На отварању изложбе, поред представника Фото савеза Србије и ЈП "Национални парк Тара", очекују се и представници Туристичке организације Србије и Завода за заштиту природе Србије. Програм је замишљен, као презентација Националног парка Тара, а изложба ће бити отворена три недеље.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 фебруар 2017 14:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија