Кућа Добрих Вести

Login

Учествујте у кампањи Моја Западна Србија и освојите вредне награде

Оцените овај чланак
(0 гласова)

TORZS2ssssssБЕОГРАД - Туристичка организација регије Западна Србија у сарадњи са Туристичким организацијама: Златибора, Ужица, Бајине Баште, Златара, Пријепоља, Сјенице, Ивањице, Ариља, Пожеге и Косјерића покренула је промотивну кампању на друштвеним мрежама под називом “Моја Западна Србија”, а учеснике очекују вредне награде.


Кампања ће мотивисати кориснике да на Инстаграму и Фејсбуку шерују фотографије и видео материјале са хаштагом #MojaZapadnaSrbija у којима се приказују, искључиво из првог лица, доживљаји туриста у Западној Србији, најавила је Туристичка организација регије Западна Србија.


Суштина кампање јесте креирање дигиталног визуелног садржаја који ће креирати сами туристи искључиво из првог лица, јер је то перспектива која ће најбоље приказати потенцијалним туристима шта они могу доживети у Западној Србији и како ће ти доживљаји конкретно изгледати.


Један од основних предуслова да туриста изабере место за одмор је да он замисли себе у тој дестинацији. Садржај из првог лица који ће бити креиран овом кампањом пружиће потенцијалним туристима управо то - бољу могућност да замисле себе у туристичкој регији Западна Србија, да замисле своју интеракцију са атракцијама, гастрономијом, традицијом, људима…


Тим поводом Туристичка организација регије Западна Србија позива све туристе али и локално становништво да се прикључе кампањи и тако допринесу промоцији Регије и прикажу најлепше доживљаје из Западне Србије.


Да бисте учествовали у кампањи је потребно је да начините само три корака:


1. Посетите било који део Западне Србије – Златибор, Златар, Увац, Голију, Ивањицу, Тару, Дрину, Бајину Башту, Ужице, Мокру Гору, Сјеничко - Пештерску висораван, Пријепоље, Пожегу, Ариље, Косјерић, ... ви бирате!


2. Направите фотографију или видео из првог лица који приказују неки од доживљаја из Западне Србије;


3. Поделите на Инстаграму или Фејсбуку са хаштагом #MojaZapadnaSrbija


Туристи ће на овај начин креирати фотографије из првог лица на којима ће се видети како су загризли комплет лепињу, како додирују сталактит у пећини, веслају језером, пију руком воду са чистог планинског извора, спуштају се низ стену, уживају са породицом, забављају са друштвом, возе бицикл, јашу коња и уживају у многим другим врхунским доживљајима у Западној Србији.


Сваке недеље ће се бирати најлепше фотографије и видео снимци који ће ауторима донети бесплатни боравак у Западној Србији. Осим недељних, обезбеђене су и месечне награде и то у престижним хотелима у Западној Србији, и тако у наредних шест месеци, када ће се на крају кампање изабрати најлепше фотографије које ће се наћи и у промотивном материјалу Туристичких организација.


Ето идеалне прилике да баш ваша фотографија обиђе свет али и да освојите бесплатан боравак у некој од дестинација прелепе Западне Србије.


Више информација можете пронаћи на званичној страници кампање mojazapadnasrbija.rs


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 јун 2017 18:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија