Кућа Добрих Вести

Login

Адриа Хотел Форум

Оцените овај чланак
(2 гласова)

JTEFPRRR45454545БЕОГРАД - Адриа Хотел Форум, место сусрета бројних хотелских ланаца, хотелијера, локалне самоуправе, државних тела и стручњака из области инвестиција у хотелску индустрију, у циљу размене искустава и пројеката, биће одржан по шести пут у Загребу 14. и 15. фебруара 2018. године (хотел „Шератон“).

 

Главна тема овог Форума је „Наша сопствена одговорност“. По речима организатора Форума, „Геополитичка и сигурносна ситуација у свим европским земљама увелико утиче на туристичке резултате. У последње две године присутност међународних инвеститора и великих хотелских компанија у региону је све већа. Хрватска је у првих шест месеци забележила раст изнад просека, од 22%, али за њом не заостају ни Србија, Словенија, Албанија и Босна.

 

У том смислу постављамо питања „Јесмо ли заслужни за раст или нам се догађа сам од себе? и „Јесмо ли конкурентни?“.

 

У складу са основном темом биће разрађиване и теме попут „Угоститељски изглед региона за 5 година или "Шта ће се догодити када се Турска и Африка врате", „Став инвеститора“, „Нови модел управљања - Управљање, франшизе, закуп - можемо ли имати уговоре као у западној Европи“, „Угоститељске компаније на берзанском тржишту“, „Поређење у развоју хотела: Београд - Загреб - Љубљана – Сарајево“, „Инвестирање у Лојалност“ и друге.

 

Извор: IstNews/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 09 фебруар 2018 12:24

1 Коментар

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија