Кућа Добрих Вести

Login

Највећи ИТ догађај у Србији

Оцените овај чланак
(4 гласова)

ITKONEKTfiksnaВилењаци и средњовековни витезови, јунакиње из видео игрица, свима познати Game of Thrones јунаци, девојке холограми, само су неки од ликова са којима ће посетиоци моћи да прошетају 20. и 21. маја у хотелу Југославија, на јединственом ИТ догађају ИТконект.

 

Овај догађај намењен је, пре свега ИТ, стручњацима и свима онима који су у ИТ индустрији, а они ће моћи не само да се одлично забаве и испробају неке нове игрице, него и да пронађу нови посао у ИТ-ју, као и да чују корисна и занимљива ИТ предавања. Ово ће, такође, бити и сјајна прилика за networking и покретање нових прича и пројеката.

Пријаве су већ почеле, а сви заинтересовани се могу пријавити нa www.it-konekt.com. Улаз је бесплатан уз пријаву.

 

                                 ITKONEKTDVAmaskanalicu

 

Ово је једини догађај који на једном месту окупља читаву ИТ сцену у Србији. На овом највећем ИТ сајму у Србији на једном месту ће се наћи ИТ компаније које нуде послове у ИТ-ју, ИТ организације, едукативне установе, ИТ стручњаци, и инострани и домаћи предавачи који ће држати ИТ предавања.


Главни партнер догађаја је Microsoft Development Center Србија, а радна места у ИТ-ју ће понудити и Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, enjoy.ing, Комтрејд, Теленор, еФронт, Васт, Сангард и други.

 

Најмодернији услови за рад које ће на догађају представити ИТ компаније показаће зашто је данас толико добро радити у ИТ индустрији.

 

Свима је већ познато да и у Србији постоје ИТ компаније у којима су флипери, пикадо, стони тенис, али и теретане, сауне и базени саставни део радног окружења, а ово ће бити јединствена прилика да се на једном месту уживо види део атмосфере који влада у овим компанијама, на ИТконекту 20. и 21. маја у хотелу Југославија.

 

ИТконект је највећа ИТ заједница у Србији, која окупља студенте техничких и ИТ наука, затим јуниоре у ИТ-ју, али и искусне сениоре и менаџере великих ИТ пројеката. Циљ ИТ конекта је да  подстакне развој ИТ сектора у Србији и региону и умрежи ИТ компаније, организације, гејминг сцену, старт- апове и ИТ стручњаке.

 

                                 itkonektgameoftronsslika

 

Прилика за жене у ИТ-ју

ИТконект и Амбасада Израела организују Старт Тел Авив такмичење за жене у ИТ-ју, које имају покренут неки стартап. Све заинтересоване даме могу пријавити свој стартап на следећем линку до 9. маја. Да би конкурисале даме морају да буду старости од 25 до 40 година, да имају ИТ стартап у области wеб или мобилних технологија са седиштем у Републици Србији, као и да је стартап у почетној фази. Финалисти ће се уживо представити на Старт Тел Авив такмичењу у оквиру ИТконект догађаја 20. маја, где ће бити и проглашен победник.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 08 мај 2016 14:21
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија