Кућа Добрих Вести

Login

Међународни Београдски сајам књига у најави

Оцените овај чланак
(2 гласова)

knjigasajamМеђународни Београдски сајам књига, културна манифестација која Србију ставља на мапу Европе, обележава ове године јубилеј, 60 година постојања, кao место које окупља издаваче, књижевнике, писце и љубитеље књиге из земље и света.


Под слоганом “Шта би било да није било” предстојећи Сајам књига биће одржан у халама Београдског сајму од 25. октобра до 1. новембра.


3емља почасни гост oве године је Русија, земља са богатом националном културом и литературом.


Поводом одржавања Београдског сајма књига данас ће бити одржана конференција за новинаре у Скупштини града на којој ће говорити: Владан Вукосављевић, градски секретар за културу, др.Зоран Аврамовић, председник Одбора Сајма књига, Представник Амбасаде Руске Федерације у Београду и др Драган Хамовић, уредник програма Сајма књига.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 24 септембар 2015 21:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија