A+ A A-

Помозимо Тијани - ваше мало некоме значи много

Оцените овај чланак
(4 гласова)

tijana-uvodnaБЕОГРАД – У позоришту “Славија” одржаће се сутра - у недељу 18. новембра у 17 сати, представа "Слатке усне младости", чији је сав приход намењен за помоћ седмогодишњој девојчици Тијани Огњановић. Улепшајте своје недељно послеподне и помозите Тијани да добије ново срце.

Карте се могу резервисати на и-мејл (e-mail) Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , ili на телефон број 061/211-87-92. 
Улазнице за ову представу могу се купити и сат времена пре почетка представе.

Неопходна хитна трансплантација срца у Бечу

Девојчици Тијани Огњановић је, да подсетимо, због тешког обољења срца неопходна хитна трансплантација у Бечу за коју је, као и за постоперативни опоравак, потребно обезбедити око 200.000 евра, што њена породица нема.
Више о овом проблему и комплетној акцији прикупљања помоћи, којој се овим путем придружује и “Кућа добрих вести”, можете прочитати на сајту http://www.tijanaognjanovic.com/.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 новембар 2012 16:00
Гордана Балаћ

Pођена 1976. Дипломирани професор шпанског језика. Поред шпанског, говори енглески и италијански. Никада није радила у струци, ако се изузму две дивне године које је провела као хонорарни преводилац у Танјугу. Уживала да вестима даје необичне и привлачне наслове. Тренутно ради у елитном салону керамике и намештаја, али не престаје да ужива у читању, превођењу и усавршавању језика. Ужива у природи, речима и разговору са добронамерним, смиреним људима пуним живота. Верује да човек, ако посматра свет са лепше стране, у свему и свуда може пронаћи свој мали рај.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани